sdílet Penzion Villa Krejza na Facebooku
Penzion Villa Krejza česká verze  Penzion Villa Krejza slovenská verzia  Penzion Villa Krejza english version  Penzion Villa Krejza deutsch version

Penzion Villa Krejza Horný Smokovec, Horný Smokovec Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Penzion Villa Krejza Pekna Vyhliadka Horný Smokovec Vysoké Tatry - ubytování Vysokých Tatrách..


Penzion Krejza na Peknej Vyhliadke v Hornom Smokovci vás radi privítame v našom penzióne Villa Krejza. Ponúkame celoročné a cenovo dostupné ubytovanie v útulnom novootvorenom penzióne. Je situovaný v ideálnej lokalite pre aktívne strávený oddych spojený v zime s lyžovačkou a v lete s turistikou vo Vysokých Tatrách. Už názov adresy sľubuje pekné výhľady do okolia. Za jasného počasia sa pred vami otvorí krajina od Levoče po Nízke Tatry, svojou blízkosťou vás uchvátia tatranské štíty..

Penzion Villa Krejza - Horný Smokovec - okolí: Okolie poskytuje bohaté možnosti turistických výletov po tatranských dolinách a končiaroch, kultúrnych a historických pamiatkach. Dopravné spojenie zabezpečuje električka, ktorá premáva do Tatranskej Lomnice a na Štrbské Pleso priamo zo zastávky Pekná Vyhliadka za penziónom. Z Horného Smokovca je to do Starého Smokovca len 10 minút chôdze. Odtiaľ sa vyveziete novou pozemnou lanovkou na Hrebienok.

Penzion Villa Krejza - Horný Smokovec - ubytování: Ponúkame celoročné a cenovo dostupné ubytovanie v útulnom novootvorenom penzióne. Je situovaný v ideálnej lokalite pre aktívne strávený oddych spojený v zime s lyžovačkou a v lete s turistikou vo Vysokých Tatrách. Samozrejmosťou každej izby je TV, internet, sprchovací kút. Hostia si možu zapožičať detskú postieľku, využívať lyžiareň, či úschovňu bicyklov v objekte. Pre deti sme vybavili detský kútik a je pre ne prispôsobená aj záhrada so šmýkačkou, pieskoviskom a hojdačkou. A kým sa budú deti hrať, vy možete využiť služby denného baru a sledovať ich z krásnej terasy kde slnko svieti po celý deň. K spríjemneniu pobytu prispeje aj originálne zariadený interiér penziónu. V zime na vás teplom dýchne historická kachľová pec, v lete oceníte súkromie a zeleň terasy.

Dvojposteľová izba - typ A o výmere 35 m2: 4 komfortne zariadené dvojposteľové izby s balkónom a možnosťou prístelky. V izbách je k dispozícii kúpeľňa so sociálnym zariadením, TV a internet.

Dvojposteľová izba - typ B: 4 komfortne a štýlovo zariadené dvojposteľové izby s francúzskym balkónom. V izbách je k dispozícii kúpeľňa so sociálnym zariadením, TV a internet.

Dvojposteľové apartmány: V objekte sa nachádzajú 2 dvojposteľové apartmány o rozlohe 35 m2 poskytujúce ubytovanie 4 osobám s možnosťou prístelky. Sú vybavené okrem iného modernými kuchynkami, sprchovacím kútom, TV a internetom. Z francúzskych balkónov si vychutnáte široký panoramatický výhľad na krásu Tatier.

Typy pokojů
2 lůžkovýapartmánpřistýlkahandicap
10262

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna s vanou, WC na pokoji, lednice, TV, rádio, kabelová televize, připojeni internetu, sat, apartmány s plně zařízenou kuchyní, dětská postýlka k dispozici, Krb, fén

Základní informace: bezbariérový přístup, sekretářské služby, praní a žehlení, Informační služba, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, úschovna jízdních kol, nekuřácké místnosti, parkovací plocha v areálu, Internetové připojení k dispozici, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, restaurace

Počet podlaží: 3

Nadmořská výška: 972m n.m.

Popis okolí: Okolí poskytuje bohaté možnosti turistických výletů po tatranských dolinách a vrcholky, kulturních a historických památkách. Dopravní spojení zajišťuje tramvaj, která jezdí do Tatranské Lomnice a na Štrbské Pleso přímo ze zastávky Pěkná Vyhlídka za penzionem. Z Horního Smokovce je to do Starého Smokovce jen 10 minut chůze. Odtud vyjedete novou pozemní lanovkou na Hrebienok.

Tipy na výlet: Starý Smokovec je výchozím bodem pro mnoho zajímavých výletů. Hned několik túr a procházek začíná na Hrebienku, který je od Smokovce vzdálen jen 2 km. Dostanete se na něj pěšky nebo novou pozemní lanovkou. Z Hrebienka vedou cesty do dolin Malá Studená a Velká Studená. Malá Studená dolina nabízí pestrou paletu výletů: Studenovodské vodopád, Rainerova chata, Zamkovského chata (vzdálená od Hrebienka cca 45 minut), a Téryho chata 2015 metrů nad mořem. Ve Velké Studené dolině zas můžete navštívit Zbojnické chatě (případně se k ní v letních měsících dostanete z Malé Studené doliny přes příčně sedlo). Z Hrebienka se také dá napojit na Tatranskou magistrálu, která je označena červenou značkou a pokračovat buď směrem na Slezský dům nebo na Skalnaté pleso. Na Skalnaté Pleso vede i sedačková lanovka.

Doporučená trasa bus: Poprad - Starý Smokovec 12 km

Doporučená trasa vlak: Poprad - Starý Smokovec 12 km

Doporučená trasa auto: Poprad - Starý Smokovec 12 km

Dostupnost střediska:


Centrum název: (300 m)

Autobusová zastávka název: (300 m)

Vlaková zastávka název: (300 m)

Letiště název: (12 km)


Vlakové nádraží název: (12 km)

Obchod: (300 m)

Termální lázně: (12 km)

Stravování:


Restaurace popis: Nastartujte se těmi pravými snídaní. Každý den nabízíme vždy čerstvé snídaně formou bufetu, s důrazem na kvalitní domácí potraviny.

Služby:



Sportovní možnosti:
Minigolf (6km), Bowling (300m), Půjčovna kol (100m), Sportovní hala (6km), Fittness (300m), Tenisová hala (6km), Tenisové kurty (6km), Jízda na koni (6km), Squash (300m), Bazén krytý (300m), Sauna (300m), Fotbalové hřiště (20m), Hokejový stadion (1km), Lyžařská škola (100m), Golf (12km), Golfový trenažér (12km), Středisko zimních sportů (v dosahu), Půjčovna lyží (100m), Cyklotrasy (v dosahu)

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datumapartmánza osobu
1.1-31.1236 - 42A - 19,90 - 24,90, B - 20,90 - 22,90


Měna: Eur

Cena polopenze: od 15,90 Eur (bez ranajok), 5 Eur (ranajky-bufet)
Cena plné penze:
Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za 1 osobu /noc
Sleva / poplatky: Cena za apartmán/noc je pre 2 osoby. Za každú ďalšiu osobu účtujeme 5 €. V apartmáne môžu byť max. 4 osoby. Cena je bez raňajok. * deti do 5 rokov zadarmo v izbe rodičov, * deti od 5 rokov do 13 rokov 50% zľava v izbe rodičov (na prísteľke), * pri využití možnosti single pobytu v dvojposteľovej izbe sa pripláca 3 €.

Fotogalerie (11):


Penzion Villa KrejzaPenzion Villa KrejzaPenzion Villa Krejza
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com