sdílet Penzion Chornitzerův dům na Facebooku
Penzion Chornitzerův dům česká verze  Penzion Chornitzerův dům slovenská verzia  Penzion Chornitzerův dům english version  Penzion Chornitzerův dům deutsch version

Penzion Chornitzerův dům Telč, Telč ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Penzion Chornitzerův dům ubytovanie námestie Zachariáše z Hradce v Telči - ubytovanie v mestě Telč Unesco:


Náš apartmánový Chornitzerův dom sa nachádza v historickom jadre mesta Telče a je neoddeliteľnou súčasťou najmalebnejšieho námestí našej vlasti , námestia Zachariáša z Hradca .

Chortnitzerův dom - Telč - ubytovanie: disponuje 4 priestrannými a pohodlnými apartmány s celkovou kapacitou 10 lôžok as možnosťou 4 prísteliek . Všetky apartmány sú moderne zariadené a vybavené kuchyňami so všetkými potrebnými elektrospotrebičmi , obývacou izbou , jedálňou a spálňou , LCD televízorom, pripojením k internetu , fénom , dáždnikom , základnými informáciami o Telči a okolí , štýlovými obrazy . Pôdne apartmány sú vybavené klimatizáciou . Súčasťou každého apartmánu je sprchovací kút a WC . V apartmáne č 2 môžete nájsť navyše vaňu v spálni a v apartmáne č 4 dokonca vaňu masážne a krb .

Pre odpočinok našich klientov určite dobre poslúži okrasná záhrada vrátane posedenie na terase pod " dáždniky " alebo vo " stodole " pri grilovaní s nezabudnuteľnými výhľadmi na Štěpnička rybník . Milovníci vína určite nepohrdnú degustáciou moravských vín v privátnej vinotéke majiteľov domu .

Typy pokojů
2 lůžkový4 lůžkovýapartmánpřistýlka
3134

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, Klimatizace pokojů, TV, telefon, rádio, pripojenie internetu, sat, plně zařízená kuchyně, apartmány s plne zariadenou kuchyňou, detská postieľka k dispozícii, Krb, fén, umývadlo na izbe

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, úschovňa bicyklov, nefajčiarske miestnosti, Internetové připojení k dispozici

Platební karty: Diners Club, EuroCard/MasterCard, JCB, Maestro, Visa

Počet podlaží: 2

Popis okolí: Chornitzerův dom sa nachádza na historickom námestí Zachariáša z Hradca. Na ňom stojí unikátne historické domy v renesančnom a barokovom štýle, ktoré si spolu s neďalekým renesančným zámockým komplexom vydobyli miesto na zozname pamiatok UNESCO. Na tomto námestí stojí za prehliadku napríklad kostol svätého Jakuba Väčšieho, z ktorého veže je krásny výhľad na mesto. Príjemnú zábavu ponúka aj 5 minút vzdialený Panský dvor, ktorý je zábavným voľnočasovým centrom.

Tipy na výlet: Při návštěvě Chornitzerova domu Vás určitě zaujme možnost podniknout nejrůznější výlety po Telči a okolí na kole po vyznačených cyklotrasách, dále máte možnost absolvovat okružní jízdu Telčí s výkladem o historii a památkách města, zastávka u rozhledny na Oslednicích s výstupem. Také můžete využít možnost půjčení loďky a projížďky po Štěpnickém rybníku (kontakt na tel. č.567 243 037). Telč a okolí Vám nabízí množství zajímavostí, které stojí za vidění, proto je pro Vás připraveno množství tras tak, abyste si mohli jejich krásy náležitě vychutnat. Za zmínku také stojí možnost romantického létání přes historické město Telč a jeho překrásné okolí.

Kulturní akce: Pre našich hostí ponúkame možnosť využiť zázemie Chornitzerova domu k organizácii "záhradné" alebo "pivničné párty". "Párty" možno pripraviť pre skupinu hostí (rodina, skupina priateľov, firemné skupina) v maximálnom počte 20 ľudí.

K dispozícii máme:
- prekrásnou privátne vinotéku v gotickom pivnici s nezabudnuteľnou atmosférou
- štýlové posedenie v gotickom pivnici s možnosťou návštevy telčského podzemí
- 21 druhov bielych a červených vín z vinárskych obcí Pavlov, Valtice a Rakvice
- posedenie v "stodole" alebo "pod dáždniky" s výhľadom na Štěpničky rybník
- mobilná gril vrátane paliva
K týmto akciám sme schopní zabezpečiť všetky cateringové služby podľa priania, služby someliérov pre riadenú degustáciu vín alebo cimbalovou muziku.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (4 m)

Stravovanie:


Restaurace popis: Restaurace do 40m

Služby:



Sportovní možnosti:
Cyklotrasy

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datumpřistýlkaapartmánapartmánapartmánapartmán
1.11-31.35001700 (Apartment 1)1700 (Apartment 2)1700 (Apartment 3)2600 (Apartment VIP)
1.4-31.105002000200020003000


Měna: CZK

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: * Internet zdarma, parkovanie zdarma priamo na historickom námestí s našou parkovacou kartou, * všetky ceny sú vrátane DPH, * príjazd od 14:00 hod (podľa dohody možno aj skôr), odchod do 11:00 hod, * platenie možné v hotovosti alebo na faktúru

Fotogaléria (17):


Penzion Chornitzerův důmPenzion Chornitzerův důmPenzion Chornitzerův dům
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com