sdílet Hotel Zlatý Lev na Facebooku
Hotel Zlatý Lev česká verze  Hotel Zlatý Lev slovenská verzia  Hotel Zlatý Lev english version  Hotel Zlatý Lev deutsch version

Hotel Zlatý Lev Žatec, Žatec ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Hotel Zlatý Lev Žatec - ubytovanie Žatci ...


Hotel Zlatý Lev Žatec se nachází 150m od náměstí. V okolí je spousta obchodů, kaváren, cukráren, koupaliště, sjezdovky a za městem krásná příroda. Náměstí je udržováno podle výstavby z 18.století. V současné době je hotel po rekonstrukci a nabízí pohodlné a komfortní ubytování, příjemnou atmosféru a profesionální služby.

Hotel Žatec ubytování Zlatý Lev popis: Rekonstrukce hotelu Zlatý Lev Žatec se právě ukončila. Uvnitř hotelu jsou zrekonstruovány zbrusu nové koupelny, hotelová jídelna a samozřejmě apartmány jsou zcela zrenovovány. Každý pátek a sobotu se koná v Žateckém Sklípku pod hotelem Zlatý lev zábava s živou hudbou s kapelou AQUARIUS. Možnost pronájmu salonku pro různé slavnostní příležitosti - svatby, oslavy narozenin, promoce, různá setkání.

Ubytování Žatec hotel Zlatý Lev pokoje: Hotel Zlatý Lev nabízí celoroční ubytování ve 27 pokojích o celkové kapacitě 54 lůžek. Všechny pokoje v hotelu jsou prostorné, pohodlné a tiché. Samozřejmostí je vybavení barevnou televizí se satelitem, telefonem s přímou volbou, přípojkou na internet, oddělenou koupelnou a toaletou. Možnost parkování na hotelovém parkovišti.



Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, telefon, pripojenie internetu, sat, minibar

Základní informace: izbový servis, lékařská služba v dosahu, Internetové připojení k dispozici

Popis okolí: Na námestí zaujme na prvý pohľad radnice, postavená r. 1362 ako tržnica súkna. V časti už vtedy zasadala mestská rada. Od husitských vojen slúžila už celá budova mestskej samospráve. Roku 1559 ju v renesančnom štýle prestaval Jiří Všetečka z Pardubíc. Ďalším významným objektom na námestí je stĺp Najsvätejšej trojice, vysoký 12,7 metrov, ktorý mal ochrániť mesto Žatec pred morovú nákazou. Najväčšie rana zasiahla mesto r. 1582. Súčasťou námestia je aj Stará Pošta - pôvodne právovárečný dom, ktorý kúpil roku 1584 Maxmilián Hošťálek a ako primátor mesta ho prestaval a bohato vyzdobil s grafity a freskami. Za budovou radnice sa nachádza Chrám Nanebovzatia Panny Márie, ktorá stojí v miestach veľkej románskej baziliky. Jej murivo sa zachovalo v oboch vežiach. V rokoch 1340- 1370 sa na prestavbe kostola podieľala známa huta Petra Parler.

Tipy na výlet: Milovníci turistiky môžu navštíviť Pivovar Žatec, Chmelařské museum, Zámok Krásný Dvůr, Terezín, Karlovy Vary, Hipodrom Most, Autodrom Most, Golf Most, Golf Krásný Dvůr, Golf Plzeň

Dostupnost střediska:


Centrum název: (150 m)

Autobusové nádraží název: (150 m)


Vlakové nádraží název: (500 m)

Stravovanie:


Restaurace popis: Žatec ubytovanie hotel Zlatý Lev služby a gastronómia: Žatecký pivnica sa nachádza priamo pod hotelom Zlatý Lev vchod do pivnice je vyzdobený kultúrou a dobovými kresbami mesta Žatca, čaká na vás príjemná obsluha, vnútro je v drevenom štýle navodzujúce príjemnú atmosféru. Pod rukami majstra kuchára, tu pre Vás vznikajú lahôdky tradičnej českej kuchyne, akými sú pečené bravčové koleno s horčicou a chrenom, pečená kačica s kapustou, Staročeský obložený tanier, vynikajúce hovädzie guláš, nemenej lahodná sviečková na smotane s brusnicami, Steaky na grile na rôzne spôsoby (kuracie, hovädzie) a tiež nepreberné množstvo vynikajúcich pokrmov z diviny.

Služby:



Sportovní možnosti:
Cyklotrasy
Možnosť prenajať dámske a pánske horský bicykel.

Congress Center sa nachádza priamo v poschodí hotela Zlatý Lev Žatec. Každý piatok a sobotu je tu zábava s hudeními skupinami.

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýapartmánapartmán
1.1-31.12155017502500 (Apartments 2 osoby/person)3500 (Suite 2 osoby/person)


Měna: CZK

Ceny zahrnují:

Fotogaléria (10):


Hotel Zlatý LevHotel Zlatý LevHotel Zlatý Lev
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com