sdílet Hotel N na Facebooku
Hotel N česká verze  Hotel N slovenská verzia  Hotel N english version  Hotel N deutsch version

Hotel N Znojmo, Znojmo ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Hotel N Znojmo - ubytovanie v Znojme ...


Hotel N se nachází v Příměticích, které jsou okrajovou částí Znojma. Jeho poloha ve známé vinařské oblasti je více než strategická. Hotel se totiž nachází mimo rušné centrum zahlcené automobily, avšak od historické části Znojma je pouze deset minut běžnou chůzí. Od česko-rakouského hraničního přechodu Hatě je pak vzdálen patnáct kilometrů.

Velkou předností Hotelu N, která stojí za samotný cíl návštěvy, je jeho přímé propojení s unikátním Křížovým sklepem z poloviny 18. století. Tento sklep se řadí k největším křížovým sklepům na světě. Kromě tohoto unikátu nabízí Přímětice ještě jednu nebývalou podívanou. Na místní faře sestrojil v roce 1754 farář a badatel Prokop Diviš svůj bleskosvod - předchůdce dnešního hromosvodu. Jeho věrná kopie je stále vyhledávanou turistickou atrakcí.

Hotel se specializuje na firemní prezentace, kongresy, školení a semináře. Ideálně uzpůsoben je i pro pořádání společenských a kulturních akcí.

Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový
2415

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, WC na pokoji, lednice, TV, telefon, minibar, detská postieľka k dispozícii, umývadlo na izbe

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovacia plocha v areáli

Počet podlaží: 1

Popis okolí: Hotel N se nachází v Příměticích, které jsou okrajovou částí Znojma. Jeho poloha ve známé vinařské oblasti je více než strategická. Hotel se totiž nachází mimo rušné centrum zahlcené automobily, avšak od historické části Znojma je pouze deset minut běžnou chůzí. Od česko-rakouského hraničního přechodu Hatě je pak vzdálen patnáct kilometrů.

Velkou předností Hotelu N, která stojí za samotný cíl návštěvy, je jeho přímé propojení s unikátním Křížovým sklepem z poloviny 18. století. Tento sklep se řadí k největším křížovým sklepům na světě. Kromě tohoto unikátu nabízí Přímětice ještě jednu nebývalou podívanou. Na místní faře sestrojil v roce 1754 farář a badatel Prokop Diviš svůj bleskosvod - předchůdce dnešního hromosvodu. Jeho věrná kopie je stále vyhledávanou turistickou atrakcí.

Tipy na výlet: Přímětice
Přímětice skýtají kromě unikátního křížového sklepa pod Hotelem N i nebývalou podívanou zejména pro technicky založené nadšence. Vysoká tyč s mnoha kovovými kartáči připomíná u místního kostela úspěchy někdejšího faráře a badatele Prokopa Diviše v oblasti elektřiny. "Machina meteorologica" či bleskosvod - předchůdce dnešního hromosvodu - je jedním z jeho nejvýznamnějších objevů. Premonstrátský kněz sestrojil zařízení na přímětické faře v roce 1754. Původní mechanismus se však nedochoval. Současná napodobenina pochází z roku 1936.

Památky Znojma
Historické město Znojmo se může pochlubit celou řadou významných památek. Z nich všechny převyšuje Rotunda sv. Kateřiny, která je národní kulturní památkou. Byla postavena již v roce 1037 jako velkofarní kostel. Svými nástěnnými malbami přibližuje počátky české státnosti. Podle některých odborníků je po pražských Hradčanech druhou nejvýznamnější památkou v Česku.

Snad nejznámější stavbou Znojma je pak osmdesátimetrová Radniční věž z patnáctého století. Z jejího ochozu je rozhled na celé město, kterému vévodí pohled na chrám sv. Mikuláše, patrona Znojma. Za dobré viditelnosti lze z věže vidět i vrcholky rakouských Alp. Mezi výrazné dominanty města paří i znojemský hrad. Jako sídlo znojemských údělných přemyslovských knížat byl založen v 11. století.

Znojemské podzemí
Labyrint chodeb pod centrem Znojma obsahuje minimálně třicet kilometrů chodeb. Patří k největším bludištím ve střední Evropě. Podzemí je tvořeno bývalými sklepy měšťanských domů. Chodby jsou tesány ve skále až čtyři patra pod sebou. Spletitý a důmyslný labyrint z něj vytváří jejich vzájemné propojení. Pozoruhodný je systém větracích komínů či odvodňovací systém. Velký je také počet podzemních studní. Část chodeb je přístupna veřejnosti. Vchod je na Slepičím trhu a přístupná trasa je dlouhá asi jeden kilometr. Navštívit chloubu Znojma lze od dubna do října.

Kulturní akce: Vinařství
Znojmo - to je tradiční moravské vinařské město. Právě proto tvoří vinařství jednu z hlavních atrakcí našeho hotelu. Vždyť přímo pod Hotelem N se nachází jeden z největších křížových sklepů na světě. Návštěvu tohoto unikátního zařízení Vám rádi zajistíme. Uvidíte tu nejmodernější technologii výroby vína společnosti Znovín Znojmo i uložené archivní lahve staré několik desítek let.

Znojemská vinařská podoblast je proslavená hlavně bílými víny, k návštěvě lákají vinné sklípky nebo nejmalebnější vinice Šobes, ve které můžete degustovat vína z hroznů vypěstovaných na okolních stráních a terasách, návštěvníka zaujmou procházky ve sklepních uličkách Šatova, Hnanic, Nového Šaldorfa a dalších vinařských obcí.

Kromě toho rádi zajistíme pro jednotlivce i skupiny prohlídky vinných sklepů malovýrobců a velkovýrobců včetně ochutnávky a posezení, exkurzi do velkovýroby vína (lahvování...), návštěvu vinice a ochutnávku přímo na místě (Šóbes, Stará vinice, Tři duby…), prohlídku vinařského muzea v Louckém klášteře i další vinařské atrakce.

Vinařské zajímavosti blízkého okolí:

Křížový sklep Přímětice
Přímětický vinný sklep patří k největším křížovým sklepům na světě a unikátní je i zdejší akustika. STavebně je sklep přímo propojen s Hotelem N. Sklep si nechala postavit znojemská jezuitská kolej v letech 1740-1756 na půdorysu ve tvaru kříže. Svými rozměry sklep představuje světovou raritu. Hlavní chodba s obrovskými sudy po obou stranách je 110 metrů dlouhá a téměř deset metrů široká. Firma Znovín Znojmo zde zpracovává vína bílých odrůd a průběžně zde bývá uloženo až jeden milion litrů vína.

Loucký klášter se zasvěcuje vinařství
Terroir salonek představující moravské vinařství, Kozí salonek s bájnou Hroznovou kozou, prodejna sudového vína či vinných sazenic. V Louckém klášteře v dolní části Znojma tak nenápadně vzniká jakési centrum vinařství a turistiky. Několikrát do roka se v něm konají ochutnávky vín, sídlí v něm i vinotéka a vinný sklep. Na nádvoří kláštera začíná a končí své jízdy výletní turistický vláček. V historické budově kláštera je rovněž půjčovna kol.

Nejpůvabnější sklep je malovaný
Překrásný vinný sklep s malbami lidového umělce je vyhloubený v pískovcovém svahu nad Šatovem. Když návštěvník sestoupí do podzemí, stane v podivuhodné říši mořských panen, trpaslíků či alpských krajinek. Hlavní chodbu i stěny přilehlých salonků totiž zdobí fantasticky barevné plastické obrazy, které tu vytvořil Maxmillian Appeltauer. Šatovský rodák, pověstný výtvarným nadáním, upsal Malovanému sklepu svůj život. Pracoval v něm v letech 1938 až 1968 neděli co neděli. Nezastavilo jej ani zranění z druhé světové války, kdy přišel o ruku.

Unikátní vinice dává krásná vína
Příjemnou chvilku pro zastavení nabízí návštěvníkům Národního parku Podyjí vinice Šobes. Pro pěstování vinné révy je to údajně nejpůvabnější, nejmalebnější a nejkvalitnější poloha v tuzemsku. Vinice je dokonce řazena mezi deset nejlepších v Evropě. Přímo na vinici mohou turisté ochutnat některý ze vzorků vína vyrobeného z místních hroznů. Na Šobes se nelze dopravit automobilem. Je přístupný pouze pěšky nebo na kole z Hnanic či Podmolí. Vína ze Šobesu se pila již na císařském dvoře ve Vídni. Ryzlink rýnský, pozdní sběr ročník 1997, z této polohy, byl dokonce v roce 1999 v Paříži zařazen mezi tisíc nejlepších vín světa.

Šobes navíc patří k několika přírodně nejcennějším lokalitám Národního parku Podyjí. Je totiž unikátní druhovou pestrostí rostlin, hmyzu a plazů.

Dostupnost střediska:


Centrum název: Znojmo - centrum (800 m)

Stravovanie:


Restaurace popis: Exkluzivní prostory pro firemní jednání či kongresy nebo naopak intimní a diskrétní posezení pro soukromé schůzky. To vše nabízíme pro Vás - naše spokojené klienty.

Příjemné posezení nabízíme v restauraci s krbem, ve snackbaru, vinárně s vinotékou či v útulné kavárně.

Restaurace: (počet míst 50)

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling, Půjčovna kol, Tenisové kurty, Jízda na koni , Squash, Sauna, Kuželky, Fotbalové hřiště, Solárium, Golf
Sport
Komplexnost nabídky našich služeb završuje celá řada sportovních a relaxačních aktivit, které jsou v Hotelu N k dispozici. K plné spokojenosti našich zákazníků nabízíme možnost využít hotelovou saunu, solárium, masáže či půjčovnu kol. Mimo hotel pak zajistíme kuželnu se čtyřmi dráhami v areálu znojemského koupaliště, projížďky na koních, tenis, fotbal, squash, bowling, golf, rybaření či vyhlídkové lety nad Znojmem.

Kongresové služby:
Pódium, Tabule, Taneční parket, Kopírka, Ozvučení, Speciální osvětlení, Květinová výzdoba

Na všech těchto místech nabízíme kromě samotných sálů samozřejmě i dokonalý servis:

catering - nábytek, aranže, jídlo, pití, obsluha
kongresovou techniku - ozvučení, osvětlení, velkoplošné projekce, plazmové obrazovky, překladatelský servis, prostory a zázemí pro vystavovatele, servis od foto po videoreportáž
organizační servis
tisky materiálů od pozvánky po závěrečnou zprávu
dopravu

Vytiskneme a rozešleme pozvánky, připravíme webové stránky kongresu, vytvoříme doprovodné publikace i s výběrem přednášek, nachystáme projekční a zvukovou techniku samozřejmě i s překladatelským servisem do všech světových jazyků.Vytiskneme a rozešleme pozvánky, připravíme webové stránky kongresu, vytvoříme doprovodné publikace i s výběrem přednášek, nachystáme projekční a zvukovou techniku samozřejmě i s překladatelským servisem do všech světových jazyků.Vytiskneme a rozešleme pozvánky, připravíme webové stránky kongresu, vytvoříme doprovodné publikace i s výběrem přednášek, nachystáme projekční a zvukovou techniku samozřejmě i s překladatelským servisem do všech světových jazyků.

Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový
1.1-31.12790139021002800


Měna: CZK

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: Dětem do 5 let poskytujeme ubytování zcela zdarma.Na přání můžeme zapůjčit dětskou postýlku (200,-Kč/den).

Fotogaléria (14):


Hotel NHotel NHotel N
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com